Sobre el GRENS

El GRENS és el nou grup de recerca en Estats, Nacions i Sobiranismes, vinculat a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona tot i que els investigadors que en formen part pertanyen a àmbits universitaris ben diversos. Els nostres principals interessos d'investigació és la història contemporània i els processos polítics, socials i culturals que s'engloben en aquests paràmetres

dijous, 17 de març del 2011

ÒSCAR GONZÁLEZ CAMAÑO

ÒSCAR GONZÁLEZ CAMAÑO. Llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona, doctorand de l'Institut Universitari d'Història Jaume Vicens Vives de la UPF. Assessor de continguts de la USQUID d'Humanitats des de 2007 i webmaster. Realitza col·laboracions periòdiques a editorials com a redactor, corrector, lector professional i fent tasques d'editing. 

Professor col·laborador a l'assignatura Història Contemporània I de la llicenciatura d'Humanitats, i d'Història Política i Social Contemporània II de la llicenciatura de Ciències Polítiques i de l'Administració durant els cursos de 2006 a 2009, i teaching assistant a l'assignatura Història Social i Jurídica del nou grau de Relacions Laborals i a l'assignatura Història Contemporània I del grau d'Humanitats durant el curs 2009-2010. Blog personal:
 Res Publica Restitvta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada